Sommer i Kangerlussuaq, Ilulissat og Sisimiut
Download katalog over rejsen

10 dage fra 30.870 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Grønland Sommer i Kangerlussuaq, Ilulissat og Sisimiut

Individuel rejse 10 dage fra 30.870 kr.

4.8   (72 anmeldelser)
Nuuk_04

Et arktisk sommereventyr

Denne rejse går til Grønlands smukke vestkyst med besøg i tre byer: Kangerlussuaq, Ilulissat og Sisimiut. Derfra har I adgang til noget af den skønneste natur, Grønland kan byde på, alt sammen i midnatssolens smukke skær.

Timingen er perfekt til oplevelser ved Indlandsisen, sejlads langs kysten og besøg i små bygder

kangerlussuaq_russellgletsjer_01
Ilulissat_hiking trail_01

Hvorfor vælge denne rejse

  • Inkl. 3-dages sejltur til Sisimiut
  • Inkl. alle transporter
  • Inkl. udflugter med lokalguide
  • Se midnatssolens bløde skær
  • Træd ud på Indlandsisen
  • Tilkøb flere udflugter
Zion kirken_Ilulissat_sommer_midnatssol_01

Forunderlige naturoplevelser på den grønlandske vestkyst

I Kangerlussuaq anbefaler vi jer at tage en tur ud til Indlandsisen, hvor I vil snappe efter vejret, når I står foran den tykke kappe af is, der dækker over 80% af Grønland.

I Ilulissat oplever I en moderne grønlandsk by, og på udflugter med en lokal guide kan I høre om byens historie. Herudover stifter I bekendtskab med det traditionelle fangerliv i den lille fjerntliggende bygd Ilimanaq – en udflugt som er inkluderet i rejsen.

I oplever det ultra-autentiske Grønland, langt væk fra den verden, vi kender, og får et enestående indblik i den oprindelige grønlandske kultur. På sejlturene ud til bygden kan I være heldige at se sæler og hvaler, der slår med halen i vandoverfladen.

I Sisimiut har vi også inkluderet en udflugt ud i UNESCO-verdensarven Aasivissuit – Nipisat – Inuit Jagtområdet mellem Indlandsis og Hav. I sejler ud i den smukke skærgård og går i land på Nipisat for at udforske levn fra inuitternes bopladser, som går hele 4.500 år tilbage i tiden, og for at vandre i de smukke fjeldlandskaber.

I slutter af med en fridag i Sisimiut.

Drømmer I om at opleve både det moderne og det traditionelle Grønland, og vil I opleve noget af den mest storslåede natur i verden, så er denne rejse den helt rigtige for jer! 

groenland_sommer_Kangerlussuaq_Ilulissat_Sisimiut

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Kangerlussuaq 1 nætter: Kangerlussuaq 1 Hotel Kangerlussuaq
Ilulissat 3 nætter: Ilulissat 3 Hotel Arctic
Kystruten 2 nætter: Kystruten 2 M/S Sarfaq Ittuk
Sisimiut 3 nætter: Sisimiut 3 Hotel Sisimiut

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

MIT_Hotel_Kangerlussuaq__0010 (002) Inkluderet i prisen
Kangerlussuaq

Hotel Kangerlussuaq

Hotel Kangerlussuaq, som ligger i Grønlands største internationale lufthavn, har 70 værelser og mere end 150 sengepladser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter beliggende i selve transitbygningen. 

Se hotel
Hotel_Arctic_from_above_01 Inkluderet i prisen
Ilulissat

Hotel Arctic

Se hotel
groenland Inkluderet i prisen
Kystruten, Vestgrønland

M/S Sarfaq Ittuk

Se hotel
Sisimiut_by_03 Inkluderet i prisen
Sisimiut

Hotel Sisimiut

Se hotel

Vi inviterer til gratis rejse foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Grønland. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

diskobugten_qeqertarsuaq_hval med isbjerg_02
Sisimiut_by_03

En fantastisk rejse og rejsemål, og vi var heldige med flot vejr. Blandt vores største oplevelser er sejladsen ind i isfjorden og rundt om isbjergene, hundeslædeturen og det bjergtagende landskab lige meget, hvor du kom og gik! Fantastisk.

Anker Madvig Olsen, Bjerringbro
4.7   (140 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Grønland
blomster_groenland_sommer_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Kangerlussuaq, evt. udflugt til Indlandsisen

I flyver fra Københavns Lufthavn og ankommer til Kangerlussuaq allerede om formiddagen, grønlandsk tid – dermed har I god tid til store oplevelser allerede første dag.

I tjekker ind på hotellet, der meget bekvemt ligger i selve lufthavnsbygningen, og herefter er I klar til rejsens første udflugt. 

groenland_sommer_Kangerlussuaq_Ilulissat_Sisimiut
Sukkertoppen_udsigt_01 Sisimiut_by_03

Vi anbefaler jer en tur ind til den mægtige Indlandsis sammen med en dygtig lokalguide, som naturligvis taler dansk.

Køreturen går gennem et område, der er rigt på plante- og dyreliv, og her vil der være gode chancer for at opleve både rensdyr og moskusokser. I får også udsigt til en brusende smeltevandselv og til den 400 meter høje kegleformede klippe, der kaldes Sukkertoppen.

Naturen veksler med smukke landskaber af søer, fjeldhede og golde sandklitter uden vegetation. Grunden til, at der er mange søer her, er, at vandet på grund af permafrosten ikke trænger ned i undergrunden, og da det tørre klima leder til høj fordampning, er nogle af søerne blevet til saltsøer, som man også ser i ørkener rundt omkring i verden.

I kører forbi Russelgletsjeren til Punkt 660, hvorfra I kan skue ud over et af de smukkeste islandskaber i Grønland. Til sidst parkerer I ved isens rand og går ind på selve Indlandsisen – her er der is, så langt øjet rækker, og man føler sig pludselig meget lille blandt de store mængder is.

Efterfølgende er der tid til en varm kop kaffe eller te i de smukke omgivelser, inden turen går tilbage mod Kangerlussuaq og hotellet.

Det er muligt at blive noget ekstra tid ved Indlandsisen og smage en dejlig lokal barbecue – forhør jer hos jeres rejsekonsulent om denne mulighed.

Her skal i bo

MIT_Hotel_Kangerlussuaq__0010 (002) Inkluderet i prisen
Kangerlussuaq

Hotel Kangerlussuaq

Dag 2

Videre til Ilulissat ved Diskobugten, evt. byvandring med guide

Jeres rejse går videre til Ilulissat i dag, og efter morgenmaden bevæger I jer derfor til afgangshallen for at tjekke ind på en kort flyvning nordpå.

Ilulissat betyder isfjeld, og det er netop de betagende smukke isfjelde, der kendetegner byen. Det siges, at man kan høre isen knage og buldre overalt i Ilulissat – så tæt er man på naturen. Med ca. 4.500 indbyggere er det er Grønlands 3. største by.

Allerede fra luften ser I de gigantiske isbjerge, som fylder Diskobugten. De kommer fra Sermeq Kujalleq-gletsjeren, der ligger i Ilulissats isfjord, og som er verdens hurtigste gletsjer. Den bevæger sig med hele 40 meter om dagen og ”producerer” ca. 46 km3 isfjelde om året. Selve isfjorden er på UNESCOs liste over verdensarv.

Ved ankomst til Ilulissat bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Hotel Arctic, hvor I skal bo de næste tre nætter. Det er det absolut bedste hotel i Grønland. 

Efter frokost kan vi anbefale jer at tage på udflugt med en lokalguide rundt i Ilulissat. Guiden fortæller om byens historie, om den grønlandske kultur og om det moderne liv heroppe 300 kilometer nord for Polarcirklen. I har flere stops undervejs, blandt andet ved fiskerne på havnen og sælgerne på det lokale marked ”Brættet”. I passerer også polarforskeren Knud Rasmussens fødehjem og den gamle trækirke, Zionskirken.

Om aftenen får I serveret en herlig 2-retters velkomst middag i Hotel Arctics populære restaurant. 

  • Morgenmad
  • Middag

Her skal i bo

Hotel_Arctic_from_above_01 Inkluderet i prisen
Ilulissat

Hotel Arctic

Illulissat_fjord_sommer_01
Ilulissat_blomster_01 Zion kirken_Ilulissat_sommer_midnatssol_01

Isfjorden ved Ilulissat er en Grønlands absolut smukkeste, og i sommermånederne er den iklædt små, hårdføre blomster af mange arter. På udflugten i Ilulissat runder I den gamle Zionskirke, der ligger klos op ad havet.

Dag 3

Ilulissat, besøg Oqaatsut – en autentisk grønlandsk bygd

Dagen byder på slalom-sejlads mellem isbjergene i isfjorden til mikro-bygdelivet i Oqaatsut, hvor det autentiske Grønland blomstrer.

Bygden Oqaatsut ligger godt 20 kilometer nord for Ilulissat, og det tager omkring en halv time at nå til bebyggelsen med båd tværs over isfjorden. Det er en fantastisk oplevelse at krydse det iskolde og klare hav, hvor isfjeldene glider forbi, mens båden finder vej til bygden, der bare huser omkring 50 indbyggere – og godt fire gange så mange slædehunde.

Fremme i Oqaatsut, der også er kendt som Rødebugt, går I en tur sammen med jeres guide i ’centrum’ af bygden, hvor I blandt andet runder skolen, kirken og fiske-fabrikken, der er afgørende for tilværelsen. I hører om livet langt uden for den civilisation, vi selv kender og er vant til, og får et fyldestgørende indblik i bygdelivet. Rundturen i bygden ender ved den prominente Restaurant H8 Explorer, der er en gastronomisk perle, selvom I befinder jer langt ude i den grønlandske natur.

Frokosten består af lokale råvarer, og I kan godt glæde jer allerede.

Efter den dejlige frokost har I tid til at gå på opdagelse i byen, snuppe en kop kaffe med udsigt til ishavet eller begive jer lidt ind i landskabet på vandreture. Der går hurtigt et par timer, inden båden igen sejler jer tilbage til Ilulissat efter en spændende dag i et vaskeægte, grønlandsk bygdemiljø.

  • Morgenmad
  • Frokost

Her skal i bo

Hotel_Arctic_from_above_01 Inkluderet i prisen
Ilulissat

Hotel Arctic

Ilimanaq er ren postkortidyl. Her oplever I det autentiske bygdeliv

Oqaatsut_bygde_sommer_01 Oqaatsut_bygde_02

Dag 4

Ilulissat, en fridag med muligheder

Dagen er til fri disposition. Vi hjælper gerne med at booke udflugter, f.eks. til den mægtige Eqi-gletsjer, som vi anser for at være et af de smukkeste steder i hele Grønland.

Gletsjeren løber ud i fjorden 80 kilometer nord for Ilulissat, og med båd er det muligt at komme meget tæt på kanten af gletsjeren og opleve, at den kælver, som det hedder, når store stykker is brækker af kanten og glider ned i fjorden. Man hører tydeligt, at det knager og brager i isen, og det kan godt give et par bølgeskvulp i båden, når de store isklumper forsvinder ned i fjordens klare vand – men vi ligger selvfølgelig på sikker afstand.

Selve sejlturen er en oplevelse i sig selv. I sejler forbi Bredebugt, bygden Oqaatsut og fjordsystemet Pakitsoq, hvor hvaler og sæler boltrer sig i det isfyldte vand. Båden ligger et par timer foran gletsjeren, og sejlturen varer et par timer hver vej, så I skal regne med, at udflugten tager hele dagen.

Hvis I ikke vil på en ekstra udflugt i dag, kan I give jer selv tid til fordybelse og til at nyde udsigten over Diskobugten fra terrassen på Hotel Arctic – udsigten ændrer sig hele tiden, da isfjeldene flyder videre med strømmen ud i Diskobugten.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Hotel_Arctic_from_above_01 Inkluderet i prisen
Ilulissat

Hotel Arctic

Eqi_gletsjer_02

Dag 5

Ud på havet med kystskibet M/S Sarfaq Ittuk

De næste døgn skal tilbringes på skib langs kysten – og det kan I godt glæde jer ekstra meget til.

Efter morgenmaden tjekker I ud fra hotellet og har nogle timer på egen hånd, inden I skal ombord på M/S Sarfaq Ittuk, som sejler onsdag om eftermiddagen eller tidlig aften

Skal der ske lidt mere i løbet af dagen inden afsejling, er der fin tid til at deltage i en udflugt. 

I bliver indkvarteret i en behagelig kahyt med eget bad og toilet, og måltiderne, som er inkluderet rejsens pris, indtages i skibets cafeteria. Der er også mulighed for at opgradere din kahyt til en suite, hvis sejladsen skal være ekstra komfortabel. 

Skibet anløber Aasiaat om aftenen, og på sejladsen er der gode chancer for at se pukkelhvaler lege i havet, mens forskellige havfugle slår vingerne ud i luften.

Aasiaat_by_01

Aasiaat i Diskobugten, hvor særligt krabbe- og rejefiskeri udgør hverdagen.

  • Helpension

Her skal i bo

groenland Inkluderet i prisen
Kystruten, Vestgrønland

M/S Sarfaq Ittuk

Dag 6

Sejlads og besøg på Diskoøen og Aasiaat

Torsdag morgen ankommer I til Diskoøen - Qeqertarsuaq.

Her har I 3 timer til at gå i land og se sig lidt om i den hyggelige lille by – der blandt andet har verdens smukkest beliggende fodboldbane. 

Tidlig formiddag sejler båden videre sydpå via Aasiaat. I Aasiaat har I også et par timer, inden turen fortsætter endnu en nat til søs.

  • Morgenmad

Her skal i bo

groenland Inkluderet i prisen
Kystruten, Vestgrønland

M/S Sarfaq Ittuk

diskobugten_qeqertarsuaq by med isbjerg

Et syn som dette glemmer man aldrig.

Dag 7

Ankomst til Sisimiut

Vi anbefaler jer at stå tidligt op for at spotte hvaler i havet.

I løbet af den meget tidlige morgen, efterhånden som I nærmer jer Sisimiut, får I også øje på Kællingehætten - fjeldet, der tårner sig op bag byen.

I bliver hentet ved skibet og kørt til Hotel Sisimiut, hvor I tjekker ind. Vi kan ikke garantere at I får værelset ved ankomsten, men vi gør naturligvis vores bedste.

Om eftermiddagen kan vi anbefale jer at tilkøbe en guidet byrundtur i bus. Sisimiut er en smeltedigel af gammelt og nyt og alt i mellem, og på denne guidede bustur bliver I introduceret til byens historie og til nutiden, når I besøger det lokale kød- og fiskemarked, hundebyen og museet.

Oprindeligt lå kolonien på plateauet over havnen, men i dag er byen vokset ud af bjergsiden og ind i landet, så der er nogle gode udsigtspunkter, hvor I holder fotostop.

Efter denne udflugt har I et godt billede af byen og livet i en efter grønlandsk målestok forholdsvis stor by.

Her skal i bo

Sisimiut_by_03 Inkluderet i prisen
Sisimiut

Hotel Sisimiut

Tilkøb udflugt

Sisimiut_by_03

Dag 8

Sisimiut, på sejltur i UNESCO-verdensarv

Der venter en fantastisk oplevelse i dag, som er inkluderet i rejsens pris.

I skal en sejltur og vandretur i UNESCO-verdensarven Aasivissuit – Nipisat, som blev verdensarv i 2018 på baggrund af sin 4500-årige historie som ’Inuit Jagtområde mellem Indlandsis og Hav’.

Området strækker sig fra Indlandsisen via de store rensdyrjagtområder i indlandet til fjordene og ud til og med øerne i Sisimiuts skærgård.

Området rummer kulturminder i form af bl.a. bopladser fra inuitternes historie i Vestgrønland gennem 4.500 år, og herunder også minder om særlige begivenheder, der gør området væsentligt i en nordatlantisk og en østarktisk sammenhæng. I sejler ud i skærgården syd for Sisimiut og går i land på øen Nipisat for at udforske levn fra flere forskellige inuitkulturer og for at vandre i de smukke fjeldlandskaber.

Efterfølgende nyder en medbragt madpakke enten på øen eller på båden, afhængig af vejret, og på vejen tilbage til byen oplever I den smukke skærgård og dyrelivet inde på land.

Udflugten tager 4 timer, og resten af dagen er til fri disposition.

  • Morgenmad
  • Frokost

Her skal i bo

Sisimiut_by_03 Inkluderet i prisen
Sisimiut

Hotel Sisimiut

Sisimiut_havn_01

Opgrader til Premium Class på din flyvning med Air Greenland til Grønland t/r

Du får:

  • Lounge-adgang til Københavns Lufthavns to lounges i Terminal 2
  • Stig ombord før alle andre
  • Sid mere komfortabelt i bredere sæder og med mere benplads
  • Gør brug af et større arbejdsområde med strømstik 
  • Nyd et varmt måltid og lækre drikkevarer af høj kvalitet
  • Få din bagage hurtigere og før alle andre, når du ankommer til din destination
Air Greenland Tuukkaq Air Greenland A330neo Tuukkaq 01

Dag 9

Sisimiut, en fridag i byen

Dagen er til fri disposition. På en gåtur rundt i byen, kan vi kan varmt anbefale jer at besøge butikken Qiviut, som måske er Grønlands lækreste butik.

Qiviut betyder moskusuld og er også navnet på en af Grønlands mest succesrige private eksportselskaber i nyere tid. Anita Høegh, der ejer Qiviut, er en af pionererne i denne produktion, så I kommer ikke tættere på den rene produktion. Her arbejdes der med respekt for materialet, og der produceres uld og uldprodukter til mange steder i Grønland samt store mængder til eksport. Måske skal I have en hue eller et halstørklæde til minde om turen eller fine gaver til familien derhjemme.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Sisimiut_by_03 Inkluderet i prisen
Sisimiut

Hotel Sisimiut

solnedgang_Aasiaat_01

Dag 10

Sisimiut og hjemrejse

Jeres rejse er desværre ved vejs ende, og I flyver en kort tur til Kangerlussuaq og derfra videre til Københavns Lufthavn. I er hjemme i Danmark igen om aftenen – mange oplevelser rigere!

  • Morgenmad

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ayoe 02

Ayoe Leth Christensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Groenland Diskobugten Qeqertarsuaq Hval Med Isbjerg 02

Midt i Grønlands mægtige natur Grønland Rundrejse med dansk rejseleder

Gå på Indlandsisen, sejl ud på Isfjorden, oplev kæmpe isbjerge og kælvende gletsjere. Se hvaler og andet dyreliv og kom tæt på Grønlands historie og kultur.

10-23 deltagere
Afrejsedato
13. aug. 2024 kr. 38.495
04. aug. 2025 kr. 38.495
12. aug. 2025 kr. 38.495
Se rejse
Groenland Ilulissat Gletsjer Cc

Eventyrlige Vestgrønland Grønland Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Grønlands smukke vestkyst til lands og til vands med ophold i Kangerlussuaq, Nuuk og Ilulissat, inkl. udflugter til bl.a. Indlandsisen, Oqaatsut eller Eqigletsjeren og sejlture i Isfjorden.

5   (8 anmeldelser)
10-23 deltagere
Afrejsedato
01. maj 2024 kr. 29.995 Billund
06. maj 2024 kr. 29.995 København
27. maj 2024 kr. 34.995 København
07. aug. 2024 kr. 35.995 Udsolgt
19. aug. 2024 kr. 38.995 København
11. sep. 2024 kr. 33.915 Billund
14. apr. 2025 kr. 29.995 København
16. apr. 2025 kr. 29.995 Billund
12. maj 2025 kr. 31.995 København
14. maj 2025 kr. 33.915 Billund
26. maj 2025 kr. 34.995 København
28. maj 2025 kr. 29.995 Billund
06. aug. 2025 kr. 35.995 Billund
13. aug. 2025 kr. 33.915 Billund
18. aug. 2025 kr. 38.995 København
29. aug. 2025 kr. 38.995 København
03. sep. 2025 kr. 33.915 Billund
Se rejse
Groenland Zion Kirken Ilulissat Sommer Midnatssol 01 Cc

I midnatssolens skær Grønland Rundrejse med dansk rejseleder

Se Grønlands fabelagtige natur om sommeren. Sejl ud på isfjorden og oplev gletsjere, autentisk bygd, inuitternes jagtmarker og den smukke midnatssols blide lys.

5   (6 anmeldelser)
10-23 deltagere
Afrejsedato
17. jun. 2024 kr. 36.495 2 ledige pladser
06. jul. 2024 kr. 35.995 Garanteret
16. jun. 2025 kr. 33.235
05. jul. 2025 kr. 35.995
19. jul. 2025 kr. 35.995
Se rejse
Grønland Slaedehunde 07

Eventyr på isen Grønland Rundrejse med dansk rejseleder

Kør på hundeslæde over de frosne landskaber, oplev Indlandsisens vidder, sejl på Ilulissat isfjord i dagslyset og se nordlyset, når mørket falder på.

5   (25 anmeldelser)
10-23 deltagere
Afrejsedato
04. mar. 2025 kr. 32.995
25. mar. 2025 kr. 30.995
Se rejse
Groenland TED GATLIN 20220718 VAIGATSOUND LANDINGBOATCATCHERS 3154 TEDGATLIN 18507014 Photo Ted Gatlin Cc

Ekspeditionskrydstogt til Grønland med HX Hurtigruten Expeditions Grønland Krydstogt med dansk rejseleder

Unikt ekspeditionskrydstogt fra Island til Grønlands barske og smukke vestkyst. Vi sejler med nyeste generation af ekspeditionsskib med et ekspeditionsteam samt masser af komfort og specialudstyr. 

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. jun. 2024 kr. 63.990 Polar Outside kahyt
08. jun. 2024 kr. 74.590 Arctic Superior kahyt
Se rejse
groenland_befolkning_02

Transatlantisk krydstogt USA, Canada, Grønland og Island Krydstogt med dansk rejseleder

2 dage med fuldt program i New York inden krydstogt med Celebrity over Atlanterhavet med stop i Canada og Grønland, inden en overnatning i Island.

15-25 deltagere
Afrejsedato
04. jul. 2025
Se rejse
ilulissat_nordlys_01

Mageløse oplevelser i Ilulissat Grønland Individuel rejse

Ilulissat ligger billedskønt ved den UNESCO-beskyttede isfjord. Bo 5 dage på det 4-stjernede Hotel Arctic der ligger i 1. række til hav og isbjerge.

Ilulissat (4 nætter)
Afrejsedato
07. nov. 2024 kr. 9.995
14. nov. 2024 kr. 9.995
21. nov. 2024 kr. 9.995
05. dec. 2024 kr. 9.995
12. dec. 2024 kr. 10.995
02. jan. 2025 kr. 9.995
09. jan. 2025 kr. 9.995
16. jan. 2025 kr. 9.995
23. jan. 2025 kr. 9.995
30. jan. 2025 kr. 9.995
06. feb. 2025 kr. 10.995
13. feb. 2025 kr. 10.995
20. feb. 2025 kr. 10.995
27. feb. 2025 kr. 10.995
Se rejse
Groenland Diskobugten Qeqertarsuaq By Med Isbjerg Cc

Sommer i Ilulissat, Qeqertarsuaq og Ilimanaq Grønland Individuel rejse

Den ultimative rejse til Diskobugten med sejlads på Isfjorden, vandreture i storslået natur og ophold på Diskoøen og i ultralokal bygd. Mulighed for tilkøb af Tasting Menu på Michelin restauranten KOKS

Ilulissat (3 nætter) Qeqertarsuaq (3) Ilulissat (1) Ilimanaq (1) Ilulissat (1)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)